PRODUSELE TYLO

Un nou produs de la Tylö este cel mai potrivit cadou pe care vi-l puteti face. Si aceasta pentru ca toate produsele marca Tylö au fost concepute cu un singur scop – si anume de a va oferi ultimele noutati pentru ingrijirea trupului si sufletului.

Exista de asemenea o colectie de accesorii concepute pentru a transforma imbaierea intr-o experienta mai placuta. Faceti primii pasi catre adevarata relaxare intr-o atmosfera ce va improspateaza si va revigoreaza.

COMPANIA

Tylö AB este un producator recunoscut cu o cota ridicata a actiunilor pe piata, ce dispune de toate resursele necesare pentru o dezvoltare sigura. Acestea reprezinta elementele de baza ce fac din Tylö AB un partener sigur pentru viitor.

Conceptul nostru de un real succes se bazeaza pe furnizarea de produse de inalta calitate care promoveaza relaxarea, bucuria si placerea unei bai. Toate produsele ce poarta marca noastra au fost concepute si realizate de Tylö. Astazi produsele noastre sunt exportate in peste 80 de tari pe toate continentele, iar vanzarile din exporturi reprezinta peste 75% din totalul productiei. Fabrica Tylö se gaseste intr-o zona industriala moderna aproape de centrul localitatii Halm­stad, Suedia. Aceasta a fost extinsa de peste douasprezece ori, incepand cu anul 1959, iar acum se intinde pe o suprafata de 30000 mp.

Compania a primit o evaluare de creditare de tip AAA (Dun & Bradstreet) de multi ani si toate investitiile in teren, cladiri si ansamble de masini au fost finantate din resurse proprii. De peste 60 de ani, TYLO conduce in lume activitatea de creatie in domeniul saunelor, al dusurilor si al aburilor, atat in domeniul privat cat si in domeniul public.

Pozitia de conducator in aceasta bransa se manifesta atat prin Sortimentul inegalabil, prin Calitatea materialelor folosite in productie, prin Designul deosebit si modern (cunoscut si ca SWEDISH STYLE) cat si prin gradul de Inovatie Tehnica. Pentru a putea asigura 100% toate aceste caracteristici – pe care clientii nostrii le stiu de mult si le aprecieaza, noi – TYLO AB – fabricam toate componentele singuri, aici in Suedia si numai astfel putem controla si raspunde integral pentru produsele noastre. Aduceti-va aminte de acest lucru atunci cand va veti relaxa dormitand intr-una din saunele noastre!

Saune Traditionale si Wellness

SAUNE
Traditionale si Wellness

Saune Mixte cu Aburi / Dusuri

SAUNE
Mixte cu aburi / dusuri

Baie de aburi tip HAMMAN

BAIE
de aburi tip HAMMAN

Saune Infra

SAUNE
Infra